Каталог печатных изданий библиотеки НИУ ВШЭ

👓
eng|rus
Пожалуйста, бронируйте контрольные экземпляры только тех книг, которых нет
в наличии ни в читальных залах, ни в открытом доступе, ни на научном абонементе.

По вопросам доступа к электронному каталогу обращайтесь в
отдел информационных систем и электронных ресурсов Библиотеки

Поиск :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Электронный каталог Мандельштамовского центра
  • Помощь

Личный кабинет :


Электронный каталог: Книги в рубрике:

Рубрики
--> Питание. Приготовление пищи. Кулинария [641]

Рубрика

Название:
 
Питание. Приготовление пищи. Кулинария [641]  

Печать списка

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)
1 | 2 | вперед >>

Доступно
 1 из 2
Книга
Pinkard, S.
A revolution in taste: the rise of French cuisine, 1650-1800
Cambridge University Press, 2009 г.
ISBN 978-0-521-82199-5


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга

A sociology of food and nutrition: the social appetite
Oxford University Press, 2017 г.
ISBN 9780190304676


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Mennell, S.
All manners of food: eating and taste in England and France from the Middle Ages to the present
University of Illinois Press, 1996 г.
ISBN 9780252064906


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга

ArbitRAAtion kitchen book: unique collection of interviews and recipes shared by leading arbitration professionals from oner the world
Russian arbitration association, 2021 г.
ISBN 9785604563205


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Coe, A.
Chop suey: a cultural history of Chinese food in the Unated States
Oxford University Press, 2009 г.
ISBN 978-0-19-533107-3


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Adamson, M. W.
Daz buch von guter spise (The book of good food): a study, edition, and English translation of the oldest German cookbook
Серия: Medium aevum quotidianum
Medium Aevum Quotidianum, 2000 г.
ISBN 3901094121


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Baxter, J.
Eating eternity: food, art and literature in France
Museyon, 2017 г.
ISBN 9781940842165


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Spary, E. C.
Eating the Enlightenment: food and the sciences in Paris
University of Chicago Press, 2012 г.
ISBN 978-0-226-76886-1


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга

Feast, fast or famine: food and drink in Byzantium
Серия: Byzantina australiensia
Brill, 2017 г.
ISBN 9781876503185


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Coveney, J.
Food
Серия: Shortcuts
Routledge, 2014 г.
ISBN 978-0-415-52446-9


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Belasco, W.
Food : the key concepts
Серия: The Key concepts
Bloomsbury Academic, 2018 г.
ISBN 9781845206734


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Klabin, S.
Food & drink infographics: a visual guide to culinary pleasures
Taschen, 2021 г.
ISBN 9783836568487


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга

Food: the history of taste
University of California Press, 2007 г.
ISBN 9780520254763


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга

Food and eating in America: a documentary reader
Серия: Uncovering the past: documentary readers in American history
Wiley Blackwell, 2018 г.
ISBN 9781118936399


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга

Food and museums
Bloomsbury Academic, 2017 г.
ISBN 9781474262248


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 2
Книга

Food culture and health in pre-modern Islamic societies
Серия: EI reference guides
Brill, 2011 г.
ISBN 978-90-04-19441-0


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга

Food health: nutrition, technology, and public health
Серия: Research methods for anthropological studies
Berghahn Books, 2017 г.
ISBN 9781785332913


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Miller, J.
Food studies: an introduction to research methods
Berg, 2009 г.
ISBN 9781845206819


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Jackson, P.
Food words: essays in culinary culture
Bloomsbury, 2013 г.
ISBN 978-0-85785-195-6


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга

Food, drink and identity: cooking, eating and drinking in Europe since the Middle Ages
Berg, 2001 г.
ISBN 9781859734612


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Mariani, J. F.
How Italian food conquered the world
Palgrave Macmillan, 2011 г.
ISBN 978-0-230-34035-0


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Gentilcore, D.
Italy and the potato: a history, 1550-2000
Continuum, 2012 г.
ISBN 978-1-441-14038-8


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 2
Книга

Japanese foodways, past and present
University of Illinois Press, 2010 г.
ISBN 978-0-252-07752-4


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга

Local foods meet global foodways: tasting history
Routledge, 2012 г.
ISBN 978-0-415-69775-0


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Caballero, M. G.
Manual de alimentacion en el deporte
Formacion Alcala, 2008 г.
ISBN 978-84-9680445--6


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Cwiertka, K. J.
Modern Japanese cuisine: food, power and national identity
Reaktion Books, 2014 г.
ISBN 9781861892980


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Gelder van, G. J.
Of dishes and discourse: classical Arabic literary representations of food
Серия: Curzon studies in Arabic and Middle- Eastern literatures
Routledge, 2011 г.
ISBN 978-0-415-59578-0


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга

Rice and beans: a unique dish in a hundred places
Berg, 2012 г.
ISBN 978-1-84788-904-1


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга

Routledge international handbook of food studies
Серия: Routledge international handbooks
Routledge, 2013 г.
ISBN 978-0-415-78264-7


Заказать Заказать

На полку На полку


Экз. чит. зала
Книга
Mintzer, R.
Start your own food truck business: Cart. Trailer. Kiosk. Standard and gourmet trucks. Mobile catering. Bustaurant
Серия: Entrepreneur magazine's start up
Entrepreneur Press, 2011 г.
ISBN 978-1-599-18414-2


На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Wood, R. C.
Strategic questions in food and beverage management
Серия: Hospitality essentials series
Routledge, 2018 г.
ISBN 9781138219373


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Varriano, J.
Tastes and temptations: food and art in renaissance Italy
Серия: California studies in food and culture
University of California Press, 2009 г.
ISBN 9780520269941


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Saberi, H.
Tea: a global history
Серия: Edible
Reaktion Books, 2010 г.
ISBN 978-1-86189-776-3


Заказать Заказать

На полку На полку


Многотомник

The Cambridge world history of food: 2 vol. set
Cambridge University Press, 2001 г.
ISBN 0-521-40216-6


На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга

The chef says: quotes, quips, and words of wisdom
Princeton Architectural Press, 2014 г.
ISBN 978-1-616-89249-4


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Dalby, A.
The classical cookbook: 49 authentic recipes, translated and adapted for the modern cook
The British Museum Press, 2015 г.
ISBN 9780714122755


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Steel, F. A.
The complete Indian housekeeper and cook
Серия: Oxford world's classics
Oxford University Press, 2011 г.
ISBN 978-0-19-960576-7


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга

The cultural politics of food and eating: a reader
Серия: Blackwell readers in anthropology
Blackwell Publishers, 2005 г.
ISBN 9780631230939


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Traitler, H.
The food industry innovation school: how to drive innovation through complex organizations
Wiley Blackwell, 2015 г.
ISBN 978-1-11-894768-5


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Fischer, J.
The halal frontier: Muslim consumers in a globalized market
Серия: Contemporary anthropology of religion
Palgrave Macmillan, 2011 г.
ISBN 978-0-230-11418-0


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Hollmann, T. O.
The land of the five flavors: a cultural history of Chinese cuisine
Серия: Arts and traditions of the table
Columbia University Press, 2014 г.
ISBN 9780231161862


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Black, M.
The medieval cookbook
The British Museum Press, 2013 г.
ISBN 9780714128290


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Klemettila, H.
The medieval kitchen: a social history with recipes
Reaktion Books, 2012 г.
ISBN 978-1-86189-908-8


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга

The Oxford handbook of food history
Серия: The Oxford handbooks series
Oxford University Press, 2012 г.
ISBN 978-0-19-972993-7


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Dunbabin, K. M. D.
The Roman banquet: images of conviviality
Cambridge University Press, 2003 г.
ISBN 978-0-521-12730-1


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Adams, C. J.
The sexual politics of meat: a feminist-vegetarian critical theory
Continuum, 2010 г.
ISBN 978-1-441-17328-7


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга
Lemon, R.
The taco truck: how Mexican street food is transforming the American city
University of Illinois Press, 2019 г.
ISBN 9780252084232


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга

The taste culture reader: experiencing food and drink
Серия: Sensory formations
Bloomsbury Academic, 2017 г.
ISBN 9780857856982


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 2
Книга

Vol.1. : .
2001 г.
ISBN 0-521-40214-X


Заказать Заказать

На полку На полку


Доступно
 1 из 1
Книга

Vol.1. : In antiquity
2013 г.
ISBN 978-0-85785-023-2


Заказать Заказать

На полку На полку

© Все права защищены ООО "Компания Либэр" , 2009 - 2025  v.20.204