Поиск :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Книги в рубрике:
Рубрики
--> Этнография. Этнология. Народоведение [39]
----> нравы, обычаи, обряды [392]
------> пища, еда [392.8]
Печать списка
Доступно
1 из 2
Доступно
1 из 2
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 2
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 2
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 2
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 2
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
--> Этнография. Этнология. Народоведение [39]
----> нравы, обычаи, обряды [392]
------> пища, еда [392.8]
Рубрика
- Название:
- пища, еда [392.8]
Печать списка
Связанные описания:
Доступно
1 из 2
Доступно
1 из 2
Доступно
1 из 1
Книга
A table au XIX siecle: Paris, musee d'Orsay 4 decembre 2001-3 mars 2002
Flammarion, 2001 г.
ISBN 9782080106476
A table au XIX siecle: Paris, musee d'Orsay 4 decembre 2001-3 mars 2002
Flammarion, 2001 г.
ISBN 9782080106476
Доступно
1 из 1
Книга
Mennell, S.
All manners of food: eating and taste in England and France from the Middle Ages to the present
University of Illinois Press, 1996 г.
ISBN 9780252064906
Mennell, S.
All manners of food: eating and taste in England and France from the Middle Ages to the present
University of Illinois Press, 1996 г.
ISBN 9780252064906
Доступно
1 из 1
Книга
Fajans, J.
Brazilian food: race, class and identity in regional cuisines
Berg, 2012 г.
ISBN 978-0-85785-042-3
Fajans, J.
Brazilian food: race, class and identity in regional cuisines
Berg, 2012 г.
ISBN 978-0-85785-042-3
Доступно
1 из 1
Книга
Coe, A.
Chop suey: a cultural history of Chinese food in the Unated States
Oxford University Press, 2009 г.
ISBN 978-0-19-533107-3
Coe, A.
Chop suey: a cultural history of Chinese food in the Unated States
Oxford University Press, 2009 г.
ISBN 978-0-19-533107-3
Доступно
1 из 1
Книга
Adamson, M. W.
Daz buch von guter spise (The book of good food): a study, edition, and English translation of the oldest German cookbook
ISBN 3901094121
Adamson, M. W.
Daz buch von guter spise (The book of good food): a study, edition, and English translation of the oldest German cookbook
Серия: Medium aevum quotidianum
Medium Aevum Quotidianum, 2000 г.ISBN 3901094121
Доступно
1 из 1
Книга
Baxter, J.
Eating eternity: food, art and literature in France
Museyon, 2017 г.
ISBN 9781940842165
Baxter, J.
Eating eternity: food, art and literature in France
Museyon, 2017 г.
ISBN 9781940842165
Доступно
1 из 1
Книга
Spary, E. C.
Eating the Enlightenment: food and the sciences in Paris
University of Chicago Press, 2012 г.
ISBN 978-0-226-76886-1
Spary, E. C.
Eating the Enlightenment: food and the sciences in Paris
University of Chicago Press, 2012 г.
ISBN 978-0-226-76886-1
Доступно
1 из 1
Книга
Feast, fast or famine: food and drink in Byzantium
ISBN 9781876503185
Feast, fast or famine: food and drink in Byzantium
Серия: Byzantina australiensia
Brill, 2017 г.ISBN 9781876503185
Доступно
1 из 1
Книга
Klabin, S.
Food & drink infographics: a visual guide to culinary pleasures
Taschen, 2021 г.
ISBN 9783836568487
Klabin, S.
Food & drink infographics: a visual guide to culinary pleasures
Taschen, 2021 г.
ISBN 9783836568487
Доступно
1 из 1
Книга
Guptill, A. E.
Food & society: principles and paradoxes
Polity Press, 2013 г.
ISBN 978-0-7456-4282-6
Guptill, A. E.
Food & society: principles and paradoxes
Polity Press, 2013 г.
ISBN 978-0-7456-4282-6
Доступно
1 из 1
Книга
Guptill, A. E.
Food & society: principles and paradoxes
Polity Press, 2017 г.
ISBN 9781509501847
Guptill, A. E.
Food & society: principles and paradoxes
Polity Press, 2017 г.
ISBN 9781509501847
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 2
Книга
Food culture and health in pre-modern Islamic societies
ISBN 978-90-04-19441-0
Food culture and health in pre-modern Islamic societies
Серия: EI reference guides
Brill, 2011 г.ISBN 978-90-04-19441-0
Доступно
1 из 1
Книга
Food health: nutrition, technology, and public health
Berghahn Books, 2017 г.
ISBN 9781785332913
Food health: nutrition, technology, and public health
Berghahn Books, 2017 г.
ISBN 9781785332913
Доступно
1 из 1
Книга
Food in Medieval England: diet and nutrition
Oxford University Press, 2009 г.
ISBN 978-0-19-956335-7
Food in Medieval England: diet and nutrition
Oxford University Press, 2009 г.
ISBN 978-0-19-956335-7
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Книга
Food, agri-culture and tourism: linking local gastronomy and rural tourism: interdisciplinary perspectives
Springer, 2011 г.
ISBN 978-3-642-11360-4
Food, agri-culture and tourism: linking local gastronomy and rural tourism: interdisciplinary perspectives
Springer, 2011 г.
ISBN 978-3-642-11360-4
Доступно
1 из 1
Книга
Food, drink and identity: cooking, eating and drinking in Europe since the Middle Ages
Berg, 2001 г.
ISBN 9781859734612
Food, drink and identity: cooking, eating and drinking in Europe since the Middle Ages
Berg, 2001 г.
ISBN 9781859734612
Доступно
1 из 1
Книга
Sterckx, R.
Food, sacrifice, and sagehood in early China
Cambridge University Press, 2011 г.
ISBN 978-1-10-700171-8
Sterckx, R.
Food, sacrifice, and sagehood in early China
Cambridge University Press, 2011 г.
ISBN 978-1-10-700171-8
Доступно
1 из 1
Книга
Mariani, J. F.
How Italian food conquered the world
Palgrave Macmillan, 2011 г.
ISBN 978-0-230-34035-0
Mariani, J. F.
How Italian food conquered the world
Palgrave Macmillan, 2011 г.
ISBN 978-0-230-34035-0
Доступно
1 из 2
Книга
Japanese foodways, past and present
University of Illinois Press, 2010 г.
ISBN 978-0-252-07752-4
Japanese foodways, past and present
University of Illinois Press, 2010 г.
ISBN 978-0-252-07752-4
Доступно
1 из 1
Книга
Rath, E. C.
Japan's cuisines: food, place and identity
Reaktion Books, 2016 г.
ISBN 9781780236438
Rath, E. C.
Japan's cuisines: food, place and identity
Reaktion Books, 2016 г.
ISBN 9781780236438
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Книга
Nalivkin, V.
Muslim women of the Fergana valley: a 19th-century ethnography from Central Asia
Indiana University Press, 2016 г.
ISBN 9780253021380
Nalivkin, V.
Muslim women of the Fergana valley: a 19th-century ethnography from Central Asia
Indiana University Press, 2016 г.
ISBN 9780253021380
Многотомник
Oliver, D. L.
Oceania: the native cultures of Australia and the Pacific islands
University of Hawaii Press, б.г.
ISBN 9780824810191, 0824810198
Oliver, D. L.
Oceania: the native cultures of Australia and the Pacific islands
University of Hawaii Press, б.г.
ISBN 9780824810191, 0824810198
Доступно
1 из 1
Книга
Pre-Columbian foodways: interdisciplinary approaches to food, culture, and markets in ancient Mesoamerica
Springer, 2010 г.
ISBN 978-1-441-90470-6
Pre-Columbian foodways: interdisciplinary approaches to food, culture, and markets in ancient Mesoamerica
Springer, 2010 г.
ISBN 978-1-441-90470-6
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Книга
Varriano, J.
Tastes and temptations: food and art in renaissance Italy
University of California Press, 2009 г.
ISBN 9780520269941
Varriano, J.
Tastes and temptations: food and art in renaissance Italy
University of California Press, 2009 г.
ISBN 9780520269941
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Книга
Tender meat under the saddle: customs of eating, drinking and hospitality among conquering Hungarians and nomadic peoples
ISBN 3901094105
Tender meat under the saddle: customs of eating, drinking and hospitality among conquering Hungarians and nomadic peoples
Серия: Medium aevum quotidianum
Medium Aevum Quotidianum, 1998 г.ISBN 3901094105
Многотомник
The Cambridge world history of food: 2 vol. set
Cambridge University Press, 2001 г.
ISBN 0-521-40216-6
The Cambridge world history of food: 2 vol. set
Cambridge University Press, 2001 г.
ISBN 0-521-40216-6
Доступно
1 из 1
Книга
Dalby, A.
The classical cookbook: 49 authentic recipes, translated and adapted for the modern cook
The British Museum Press, 2015 г.
ISBN 9780714122755
Dalby, A.
The classical cookbook: 49 authentic recipes, translated and adapted for the modern cook
The British Museum Press, 2015 г.
ISBN 9780714122755
Доступно
1 из 1
Книга
The cultural politics of food and eating: a reader
Blackwell Publishers, 2005 г.
ISBN 9780631230939
The cultural politics of food and eating: a reader
Blackwell Publishers, 2005 г.
ISBN 9780631230939
Доступно
1 из 1
Книга
Collingham, L.
The hungry empire: how Britain's quest for food shaped
Vintage, 2018 г.
ISBN 9780099586951
Collingham, L.
The hungry empire: how Britain's quest for food shaped
Vintage, 2018 г.
ISBN 9780099586951
Доступно
1 из 2
Книга
Goldstein, D.
The Kingdom of Rye: a brief history of russian food
University of California Press, 2022 г.
ISBN 9780520383890
Goldstein, D.
The Kingdom of Rye: a brief history of russian food
University of California Press, 2022 г.
ISBN 9780520383890
Доступно
1 из 1
Книга
Hollmann, T. O.
The land of the five flavors: a cultural history of Chinese cuisine
Columbia University Press, 2014 г.
ISBN 9780231161862
Hollmann, T. O.
The land of the five flavors: a cultural history of Chinese cuisine
Columbia University Press, 2014 г.
ISBN 9780231161862
Доступно
1 из 1
Доступно
1 из 1
Книга
Klemettila, H.
The medieval kitchen: a social history with recipes
Reaktion Books, 2012 г.
ISBN 978-1-86189-908-8
Klemettila, H.
The medieval kitchen: a social history with recipes
Reaktion Books, 2012 г.
ISBN 978-1-86189-908-8
Доступно
1 из 1
Книга
The Oxford handbook of food history
ISBN 978-0-19-972993-7
The Oxford handbook of food history
Серия: The Oxford handbooks series
Oxford University Press, 2012 г.ISBN 978-0-19-972993-7
Доступно
1 из 1
Книга
Jaboulet-Vercherre, A.
The physician, the drinker, and the drunk: wine's uses and abuses in late medieval natural philosophy
Brepols, 2014 г.
ISBN 978-2-503-55279-8
Jaboulet-Vercherre, A.
The physician, the drinker, and the drunk: wine's uses and abuses in late medieval natural philosophy
Brepols, 2014 г.
ISBN 978-2-503-55279-8
Доступно
1 из 2
Книга
The prehistory of food: appetites for change
ISBN 978-0-415-51349-4
The prehistory of food: appetites for change
Серия: One world archaeology
Routledge, 2011 г.ISBN 978-0-415-51349-4
Доступно
1 из 1
Книга
Dunbabin, K. M. D.
The Roman banquet: images of conviviality
Cambridge University Press, 2003 г.
ISBN 978-0-521-12730-1
Dunbabin, K. M. D.
The Roman banquet: images of conviviality
Cambridge University Press, 2003 г.
ISBN 978-0-521-12730-1
Доступно
1 из 1
Книга
Hobden, F.
The symposion in ancient Greek society and thought
Cambridge University Press, 2013 г.
ISBN 978-1-10-702666-7
Hobden, F.
The symposion in ancient Greek society and thought
Cambridge University Press, 2013 г.
ISBN 978-1-10-702666-7
Доступно
1 из 1
Книга
Lemon, R.
The taco truck: how Mexican street food is transforming the American city
University of Illinois Press, 2019 г.
ISBN 9780252084232
Lemon, R.
The taco truck: how Mexican street food is transforming the American city
University of Illinois Press, 2019 г.
ISBN 9780252084232
Доступно
1 из 1