Каталог печатных изданий библиотеки НИУ ВШЭ

eng|rus
Пожалуйста, бронируйте контрольные экземпляры только тех книг, которых нет
в наличии ни в читальных залах, ни в открытом доступе, ни на научном абонементе.

По вопросам доступа к электронному каталогу обращайтесь в
отдел информационных систем и электронных ресурсов Библиотеки

Поиск :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Электронный каталог Мандельштамовского центра
  • Помощь

Личный кабинет :


Электронный каталог: Книги в рубрике:

Рубрики
--> Питание. Приготовление пищи. Кулинария [641]

Рубрика

Название:
 
Питание. Приготовление пищи. Кулинария [641]  

Печать списка

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)
1 | 2 | вперед >>
A revolution in taste
Доступно
 1 из 2
Книга
Pinkard, S.
A revolution in taste: the rise of French cuisine, 1650-1800
Cambridge University Press, 2009 г.
ISBN 978-0-521-82199-5


Заказать Заказать

На полку На полку

A sociology of food and nutrition
Доступно
 1 из 1
Книга

A sociology of food and nutrition: the social appetite
Oxford University Press, 2017 г.
ISBN 9780190304676


Заказать Заказать

На полку На полку

All manners of food
Доступно
 1 из 1
Книга
Mennell, S.
All manners of food: eating and taste in England and France from the Middle Ages to the present
University of Illinois Press, 1996 г.
ISBN 9780252064906


Заказать Заказать

На полку На полку

ArbitRAAtion kitchen book
Доступно
 1 из 1
Книга

ArbitRAAtion kitchen book: unique collection of interviews and recipes shared by leading arbitration professionals from oner the world
Russian arbitration association, 2021 г.
ISBN 9785604563205


Заказать Заказать

На полку На полку

Chop suey
Доступно
 1 из 1
Книга
Coe, A.
Chop suey: a cultural history of Chinese food in the Unated States
Oxford University Press, 2009 г.
ISBN 978-0-19-533107-3


Заказать Заказать

На полку На полку

Daz buch von guter spise (The book of good food)
Доступно
 1 из 1
Книга
Adamson, M. W.
Daz buch von guter spise (The book of good food): a study, edition, and English translation of the oldest German cookbook
Серия: Medium aevum quotidianum
Medium Aevum Quotidianum, 2000 г.
ISBN 3901094121


Заказать Заказать

На полку На полку

Eating eternity
Доступно
 1 из 1
Книга
Baxter, J.
Eating eternity: food, art and literature in France
Museyon, 2017 г.
ISBN 9781940842165


Заказать Заказать

На полку На полку

Eating the Enlightenment
Доступно
 1 из 1
Книга
Spary, E. C.
Eating the Enlightenment: food and the sciences in Paris
University of Chicago Press, 2012 г.
ISBN 978-0-226-76886-1


Заказать Заказать

На полку На полку

Feast, fast or famine
Доступно
 1 из 1
Книга

Feast, fast or famine: food and drink in Byzantium
Серия: Byzantina australiensia
Brill, 2017 г.
ISBN 9781876503185


Заказать Заказать

На полку На полку

Food
Доступно
 1 из 1
Книга
Coveney, J.
Food
Серия: Shortcuts
Routledge, 2014 г.
ISBN 978-0-415-52446-9


Заказать Заказать

На полку На полку

Food
Доступно
 1 из 1
Книга
Belasco, W.
Food : the key concepts
Серия: The Key concepts
Bloomsbury Academic, 2018 г.
ISBN 9781845206734


Заказать Заказать

На полку На полку

Food & drink infographics
Доступно
 1 из 1
Книга
Klabin, S.
Food & drink infographics: a visual guide to culinary pleasures
Taschen, 2021 г.
ISBN 9783836568487


Заказать Заказать

На полку На полку

Food
Доступно
 1 из 1
Книга

Food: the history of taste
University of California Press, 2007 г.
ISBN 9780520254763


Заказать Заказать

На полку На полку

Food and eating in America
Доступно
 1 из 1
Книга

Food and eating in America: a documentary reader
Серия: Uncovering the past: documentary readers in American history
Wiley-Blackwell, 2018 г.
ISBN 9781118936399


Заказать Заказать

На полку На полку

Food and museums
Доступно
 1 из 1
Книга

Food and museums
Bloomsbury Academic, 2017 г.
ISBN 9781474262248


Заказать Заказать

На полку На полку

Food culture and health in pre-modern Islamic societies
Доступно
 1 из 2
Книга

Food culture and health in pre-modern Islamic societies
Серия: EI reference guides
Brill, 2011 г.
ISBN 978-90-04-19441-0


Заказать Заказать

На полку На полку

Food health
Доступно
 1 из 1
Книга

Food health: nutrition, technology, and public health
Серия: Research methods for anthropological studies
Berghahn Books, 2017 г.
ISBN 9781785332913


Заказать Заказать

На полку На полку

Food studies
Доступно
 1 из 1
Книга
Miller, J.
Food studies: an introduction to research methods
Berg, 2009 г.
ISBN 9781845206819


Заказать Заказать

На полку На полку

Food words
Доступно
 1 из 1
Книга
Jackson, P.
Food words: essays in culinary culture
Bloomsbury, 2013 г.
ISBN 978-0-85785-195-6


Заказать Заказать

На полку На полку

Food, drink and identity
Доступно
 1 из 1
Книга

Food, drink and identity: cooking, eating and drinking in Europe since the Middle Ages
Berg, 2001 г.
ISBN 9781859734612


Заказать Заказать

На полку На полку

How Italian food conquered the world
Доступно
 1 из 1
Книга
Mariani, J. F.
How Italian food conquered the world
Palgrave Macmillan, 2011 г.
ISBN 978-0-230-34035-0


Заказать Заказать

На полку На полку

Italy and the potato: a history, 1550-2000
Доступно
 1 из 1
Книга
Gentilcore, D.
Italy and the potato: a history, 1550-2000
Continuum, 2012 г.
ISBN 978-1-441-14038-8


Заказать Заказать

На полку На полку

Japanese foodways, past and present
Доступно
 1 из 2
Книга

Japanese foodways, past and present
University of Illinois Press, 2010 г.
ISBN 978-0-252-07752-4


Заказать Заказать

На полку На полку

Local foods meet global foodways
Доступно
 1 из 1
Книга

Local foods meet global foodways: tasting history
Routledge, 2012 г.
ISBN 978-0-415-69775-0


Заказать Заказать

На полку На полку

Manual de alimentacion en el deporte
Доступно
 1 из 1
Книга
Caballero, M. G.
Manual de alimentacion en el deporte
Formacion Alcala, 2008 г.
ISBN 978-84-9680445--6


Заказать Заказать

На полку На полку

Modern Japanese cuisine
Доступно
 1 из 1
Книга
Cwiertka, K. J.
Modern Japanese cuisine: food, power and national identity
Reaktion Books, 2014 г.
ISBN 9781861892980


Заказать Заказать

На полку На полку

Of dishes and discourse
Доступно
 1 из 1
Книга
Gelder van, G. J.
Of dishes and discourse: classical Arabic literary representations of food
Серия: Curzon studies in Arabic and Middle- Eastern literatures
Routledge, 2011 г.
ISBN 978-0-415-59578-0


Заказать Заказать

На полку На полку

Rice and beans
Доступно
 1 из 1
Книга

Rice and beans: a unique dish in a hundred places
Berg, 2012 г.
ISBN 978-1-84788-904-1


Заказать Заказать

На полку На полку

Routledge international handbook of food studies
Доступно
 1 из 1
Книга

Routledge international handbook of food studies
Серия: Routledge international handbooks
Routledge, 2013 г.
ISBN 978-0-415-78264-7


Заказать Заказать

На полку На полку

Start your own food truck business
Экз. чит. зала
Книга
Mintzer, R.
Start your own food truck business: Cart. Trailer. Kiosk. Standard and gourmet trucks. Mobile catering. Bustaurant
Серия: Entrepreneur magazine's start up
Entrepreneur Press, 2011 г.
ISBN 978-1-599-18414-2


На полку На полку

Strategic questions in food and beverage management
Доступно
 1 из 1
Книга
Wood, R. C.
Strategic questions in food and beverage management
Серия: Hospitality essentials series
Routledge, 2018 г.
ISBN 9781138219373


Заказать Заказать

На полку На полку

Tastes and temptations
Доступно
 1 из 1
Книга
Varriano, J.
Tastes and temptations: food and art in renaissance Italy
Серия: California studies in food and culture
University of California Press, 2009 г.
ISBN 9780520269941


Заказать Заказать

На полку На полку

Tea
Доступно
 1 из 1
Книга
Saberi, H.
Tea: a global history
Серия: Edible
Reaktion Books, 2010 г.
ISBN 978-1-86189-776-3


Заказать Заказать

На полку На полку

The Cambridge world history of food
Многотомник

The Cambridge world history of food: 2 vol. set
Cambridge University Press, 2001 г.
ISBN 0-521-40216-6


На полку На полку

The chef says
Доступно
 1 из 1
Книга

The chef says: quotes, quips, and words of wisdom
Princeton Architectural Press, 2014 г.
ISBN 978-1-616-89249-4


Заказать Заказать

На полку На полку

The classical cookbook
Доступно
 1 из 1
Книга
Dalby, A.
The classical cookbook: 49 authentic recipes, translated and adapted for the modern cook
The British Museum Press, 2015 г.
ISBN 9780714122755


Заказать Заказать

На полку На полку

The complete Indian housekeeper and cook
Доступно
 1 из 1
Книга
Steel, F. A.
The complete Indian housekeeper and cook
Серия: Oxford world's classics
Oxford University Press, 2011 г.
ISBN 978-0-19-960576-7


Заказать Заказать

На полку На полку

The cultural politics of food and eating
Доступно
 1 из 1
Книга

The cultural politics of food and eating: a reader
Серия: Blackwell readers in anthropology
Blackwell Publishers, 2005 г.
ISBN 9780631230939


Заказать Заказать

На полку На полку

The food industry innovation school
Доступно
 1 из 1
Книга
Traitler, H.
The food industry innovation school: how to drive innovation through complex organizations
Wiley-Blackwell, 2015 г.
ISBN 978-1-11-894768-5


Заказать Заказать

На полку На полку

The halal frontier
Доступно
 1 из 1
Книга
Fischer, J.
The halal frontier: Muslim consumers in a globalized market
Серия: Contemporary anthropology of religion
Palgrave Macmillan, 2011 г.
ISBN 978-0-230-11418-0


Заказать Заказать

На полку На полку

The land of the five flavors
Доступно
 1 из 1
Книга
Hollmann, T. O.
The land of the five flavors: a cultural history of Chinese cuisine
Серия: Arts and traditions of the table
Columbia University Press, 2014 г.
ISBN 9780231161862


Заказать Заказать

На полку На полку

The medieval cookbook
Доступно
 1 из 1
Книга
Black, M.
The medieval cookbook
The British Museum Press, 2013 г.
ISBN 9780714128290


Заказать Заказать

На полку На полку

The medieval kitchen
Доступно
 1 из 1
Книга
Klemettila, H.
The medieval kitchen: a social history with recipes
Reaktion Books, 2012 г.
ISBN 978-1-86189-908-8


Заказать Заказать

На полку На полку

The Oxford handbook of food history
Доступно
 1 из 1
Книга

The Oxford handbook of food history
Серия: The Oxford handbooks series
Oxford University Press, 2012 г.
ISBN 978-0-19-972993-7


Заказать Заказать

На полку На полку

The Roman banquet
Доступно
 1 из 1
Книга
Dunbabin, K. M. D.
The Roman banquet: images of conviviality
Cambridge University Press, 2003 г.
ISBN 978-0-521-12730-1


Заказать Заказать

На полку На полку

The sexual politics of meat
Доступно
 1 из 1
Книга
Adams, C. J.
The sexual politics of meat: a feminist-vegetarian critical theory
Continuum, 2010 г.
ISBN 978-1-441-17328-7


Заказать Заказать

На полку На полку

The taco truck
Доступно
 1 из 1
Книга
Lemon, R.
The taco truck: how Mexican street food is transforming the American city
University of Illinois Press, 2019 г.
ISBN 9780252084232


Заказать Заказать

На полку На полку

The taste culture reader
Доступно
 1 из 1
Книга

The taste culture reader: experiencing food and drink
Серия: Sensory formations
Bloomsbury Academic, 2017 г.
ISBN 9780857856982


Заказать Заказать

На полку На полку

.
Доступно
 1 из 2
Книга

Vol.1. : .
2001 г.
ISBN 0-521-40214-X


Заказать Заказать

На полку На полку

In antiquity
Доступно
 1 из 1
Книга

Vol.1. : In antiquity
2013 г.
ISBN 978-0-85785-023-2


Заказать Заказать

На полку На полку

© Все права защищены ООО "Компания Либэр" , 2009 - 2023  v.20.105