Каталог печатных изданий библиотеки НИУ ВШЭ

eng|rus
Пожалуйста, бронируйте контрольные экземпляры только тех книг, которых нет
в наличии ни в читальных залах, ни в открытом доступе, ни на научном абонементе.

По вопросам доступа к электронному каталогу обращайтесь в
отдел информационных систем и электронных ресурсов Библиотеки

Поиск :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Электронный каталог Мандельштамовского центра
  • Помощь

Личный кабинет :


Электронный каталог: Книги в рубрике:

Рубрики
--> Этнография. Этнология. Народоведение [39]
----> нравы, обычаи, обряды [392]
------> пища, еда [392.8]

Рубрика

Название:
 
пища, еда [392.8]  

Печать списка

Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)
1 | 2 | вперед >>
"Канон чая" в иллюстрациях
Доступно
 1 из 2
Книга
Цю Цзипин
"Канон чая" в иллюстрациях
Шанс, 2020 г.
ISBN 9785907015517


Заказать Заказать

На полку На полку

A table au XIX siecle
Доступно
 1 из 1
Книга

A table au XIX siecle: Paris, musee d'Orsay 4 decembre 2001-3 mars 2002
Flammarion, 2001 г.
ISBN 9782080106476


Заказать Заказать

На полку На полку

All manners of food
Доступно
 1 из 1
Книга
Mennell, S.
All manners of food: eating and taste in England and France from the Middle Ages to the present
University of Illinois Press, 1996 г.
ISBN 9780252064906


Заказать Заказать

На полку На полку

Brazilian food
Доступно
 1 из 1
Книга
Fajans, J.
Brazilian food: race, class and identity in regional cuisines
Berg, 2012 г.
ISBN 978-0-85785-042-3


Заказать Заказать

На полку На полку

Chop suey
Доступно
 1 из 1
Книга
Coe, A.
Chop suey: a cultural history of Chinese food in the Unated States
Oxford University Press, 2009 г.
ISBN 978-0-19-533107-3


Заказать Заказать

На полку На полку

Daz buch von guter spise (The book of good food)
Доступно
 1 из 1
Книга
Adamson, M. W.
Daz buch von guter spise (The book of good food): a study, edition, and English translation of the oldest German cookbook
Серия: Medium aevum quotidianum
Medium Aevum Quotidianum, 2000 г.
ISBN 3901094121


Заказать Заказать

На полку На полку

Eating eternity
Доступно
 1 из 1
Книга
Baxter, J.
Eating eternity: food, art and literature in France
Museyon, 2017 г.
ISBN 9781940842165


Заказать Заказать

На полку На полку

Eating the Enlightenment
Доступно
 1 из 1
Книга
Spary, E. C.
Eating the Enlightenment: food and the sciences in Paris
University of Chicago Press, 2012 г.
ISBN 978-0-226-76886-1


Заказать Заказать

На полку На полку

Feast, fast or famine
Доступно
 1 из 1
Книга

Feast, fast or famine: food and drink in Byzantium
Серия: Byzantina australiensia
Brill, 2017 г.
ISBN 9781876503185


Заказать Заказать

На полку На полку

Food & drink infographics
Доступно
 1 из 1
Книга
Klabin, S.
Food & drink infographics: a visual guide to culinary pleasures
Taschen, 2021 г.
ISBN 9783836568487


Заказать Заказать

На полку На полку

Food & society
Доступно
 1 из 1
Книга
Guptill, A. E.
Food & society: principles and paradoxes
Polity Press, 2013 г.
ISBN 978-0-7456-4282-6


Заказать Заказать

На полку На полку

Food & society
Доступно
 1 из 1
Книга
Guptill, A. E.
Food & society: principles and paradoxes
Polity Press, 2017 г.
ISBN 9781509501847


Заказать Заказать

На полку На полку

Food
Доступно
 1 из 1
Книга

Food: the history of taste
University of California Press, 2007 г.
ISBN 9780520254763


Заказать Заказать

На полку На полку

Food and culture
Доступно
 1 из 1
Книга

Food and culture: a reader
Routledge, 1997 г.
ISBN 0-415-91710-7


Заказать Заказать

На полку На полку

Food and eating in America
Доступно
 1 из 1
Книга

Food and eating in America: a documentary reader
Серия: Uncovering the past: documentary readers in American history
Wiley-Blackwell, 2018 г.
ISBN 9781118936399


Заказать Заказать

На полку На полку

Food and identity in the Caribbean
Доступно
 1 из 1
Книга

Food and identity in the Caribbean
Bloomsbury, 2013 г.
ISBN 978-0-85785-358-5


Заказать Заказать

На полку На полку

Food culture and health in pre-modern Islamic societies
Доступно
 1 из 2
Книга

Food culture and health in pre-modern Islamic societies
Серия: EI reference guides
Brill, 2011 г.
ISBN 978-90-04-19441-0


Заказать Заказать

На полку На полку

Food health
Доступно
 1 из 1
Книга

Food health: nutrition, technology, and public health
Серия: Research methods for anthropological studies
Berghahn Books, 2017 г.
ISBN 9781785332913


Заказать Заказать

На полку На полку

Food in Medieval England
Доступно
 1 из 1
Книга

Food in Medieval England: diet and nutrition
Серия: Medieval history and archaeology
Oxford University Press, 2009 г.
ISBN 978-0-19-956335-7


Заказать Заказать

На полку На полку

Food words
Доступно
 1 из 1
Книга
Jackson, P.
Food words: essays in culinary culture
Bloomsbury, 2013 г.
ISBN 978-0-85785-195-6


Заказать Заказать

На полку На полку

Food, agri-culture and tourism
Доступно
 1 из 1
Книга

Food, agri-culture and tourism: linking local gastronomy and rural tourism: interdisciplinary perspectives
Springer, 2011 г.
ISBN 978-3-642-11360-4


Заказать Заказать

На полку На полку

Food, drink and identity
Доступно
 1 из 1
Книга

Food, drink and identity: cooking, eating and drinking in Europe since the Middle Ages
Berg, 2001 г.
ISBN 9781859734612


Заказать Заказать

На полку На полку

Food, sacrifice, and sagehood in early China
Доступно
 1 из 1
Книга
Sterckx, R.
Food, sacrifice, and sagehood in early China
Cambridge University Press, 2011 г.
ISBN 978-1-10-700171-8


Заказать Заказать

На полку На полку

How Italian food conquered the world
Доступно
 1 из 1
Книга
Mariani, J. F.
How Italian food conquered the world
Palgrave Macmillan, 2011 г.
ISBN 978-0-230-34035-0


Заказать Заказать

На полку На полку

Japanese foodways, past and present
Доступно
 1 из 2
Книга

Japanese foodways, past and present
University of Illinois Press, 2010 г.
ISBN 978-0-252-07752-4


Заказать Заказать

На полку На полку

Japan's cuisines
Доступно
 1 из 1
Книга
Rath, E. C.
Japan's cuisines: food, place and identity
Reaktion Books, 2016 г.
ISBN 9781780236438


Заказать Заказать

На полку На полку

Local foods meet global foodways
Доступно
 1 из 1
Книга

Local foods meet global foodways: tasting history
Routledge, 2012 г.
ISBN 978-0-415-69775-0


Заказать Заказать

На полку На полку

Muslim women of the Fergana valley
Доступно
 1 из 1
Книга
Nalivkin, V.
Muslim women of the Fergana valley: a 19th-century ethnography from Central Asia
Indiana University Press, 2016 г.
ISBN 9780253021380


Заказать Заказать

На полку На полку

Oceania
Многотомник
Oliver, D. L.
Oceania: the native cultures of Australia and the Pacific islands
University of Hawaii Press, б.г.
ISBN 9780824810191, 0824810198


На полку На полку

Pre-Columbian foodways
Доступно
 1 из 1
Книга

Pre-Columbian foodways: interdisciplinary approaches to food, culture, and markets in ancient Mesoamerica
Springer, 2010 г.
ISBN 978-1-441-90470-6


Заказать Заказать

На полку На полку

Routledge international handbook of food studies
Доступно
 1 из 1
Книга

Routledge international handbook of food studies
Серия: Routledge international handbooks
Routledge, 2013 г.
ISBN 978-0-415-78264-7


Заказать Заказать

На полку На полку

Tastes and temptations
Доступно
 1 из 1
Книга
Varriano, J.
Tastes and temptations: food and art in renaissance Italy
Серия: California studies in food and culture
University of California Press, 2009 г.
ISBN 9780520269941


Заказать Заказать

На полку На полку

Tea
Доступно
 1 из 1
Книга
Saberi, H.
Tea: a global history
Серия: Edible
Reaktion Books, 2010 г.
ISBN 978-1-86189-776-3


Заказать Заказать

На полку На полку

Tender meat under the saddle
Доступно
 1 из 1
Книга

Tender meat under the saddle: customs of eating, drinking and hospitality among conquering Hungarians and nomadic peoples
Серия: Medium aevum quotidianum
Medium Aevum Quotidianum, 1998 г.
ISBN 3901094105


Заказать Заказать

На полку На полку

The Cambridge world history of food
Многотомник

The Cambridge world history of food: 2 vol. set
Cambridge University Press, 2001 г.
ISBN 0-521-40216-6


На полку На полку

The classical cookbook
Доступно
 1 из 1
Книга
Dalby, A.
The classical cookbook: 49 authentic recipes, translated and adapted for the modern cook
The British Museum Press, 2015 г.
ISBN 9780714122755


Заказать Заказать

На полку На полку

The cultural politics of food and eating
Доступно
 1 из 1
Книга

The cultural politics of food and eating: a reader
Серия: Blackwell readers in anthropology
Blackwell Publishers, 2005 г.
ISBN 9780631230939


Заказать Заказать

На полку На полку

The hungry empire
Доступно
 1 из 1
Книга
Collingham, L.
The hungry empire: how Britain's quest for food shaped
Vintage, 2018 г.
ISBN 9780099586951


Заказать Заказать

На полку На полку

The land of the five flavors
Доступно
 1 из 1
Книга
Hollmann, T. O.
The land of the five flavors: a cultural history of Chinese cuisine
Серия: Arts and traditions of the table
Columbia University Press, 2014 г.
ISBN 9780231161862


Заказать Заказать

На полку На полку

The medieval cookbook
Доступно
 1 из 1
Книга
Black, M.
The medieval cookbook
The British Museum Press, 2013 г.
ISBN 9780714128290


Заказать Заказать

На полку На полку

The medieval kitchen
Доступно
 1 из 1
Книга
Klemettila, H.
The medieval kitchen: a social history with recipes
Reaktion Books, 2012 г.
ISBN 978-1-86189-908-8


Заказать Заказать

На полку На полку

The Oxford handbook of food history
Доступно
 1 из 1
Книга

The Oxford handbook of food history
Серия: The Oxford handbooks series
Oxford University Press, 2012 г.
ISBN 978-0-19-972993-7


Заказать Заказать

На полку На полку

The physician, the drinker, and the drunk
Доступно
 1 из 1
Книга
Jaboulet-Vercherre, A.
The physician, the drinker, and the drunk: wine's uses and abuses in late medieval natural philosophy
Серия: Bibliotheque d'histoire culturelle du moyen age
Brepols, 2014 г.
ISBN 978-2-503-55279-8


Заказать Заказать

На полку На полку

The prehistory of food
Доступно
 1 из 2
Книга

The prehistory of food: appetites for change
Серия: One world archaeology
Routledge, 2011 г.
ISBN 978-0-415-51349-4


Заказать Заказать

На полку На полку

The Roman banquet
Доступно
 1 из 1
Книга
Dunbabin, K. M. D.
The Roman banquet: images of conviviality
Cambridge University Press, 2003 г.
ISBN 978-0-521-12730-1


Заказать Заказать

На полку На полку

The symposion in ancient Greek society and thought
Доступно
 1 из 1
Книга
Hobden, F.
The symposion in ancient Greek society and thought
Cambridge University Press, 2013 г.
ISBN 978-1-10-702666-7


Заказать Заказать

На полку На полку

The taco truck
Доступно
 1 из 1
Книга
Lemon, R.
The taco truck: how Mexican street food is transforming the American city
University of Illinois Press, 2019 г.
ISBN 9780252084232


Заказать Заказать

На полку На полку

Tourism and gastronomy
Доступно
 1 из 1
Книга

Tourism and gastronomy
Серия: Routledge advances in tourism
Routledge, 2011 г.
ISBN 978-0-415-51099-8


Заказать Заказать

На полку На полку

.
Доступно
 1 из 1
Книга
Oliver, D. L.
Vol. 1: .
1989 г.
ISBN 9780824810191


Заказать Заказать

На полку На полку

.
Доступно
 1 из 1
Книга
Oliver, D. L.
Vol. 2: .
1989 г.
ISBN 9780824810191


Заказать Заказать

На полку На полку

© Все права защищены ООО "Компания Либэр" , 2009 - 2023  v.20.125